Thaise Streetfood-truck
& Live Cooking

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op

Catering

Thaise streetfood en live cooking thuis of op de zaak

Geef je binnenkort een (verjaardags)feestje of wil je graag live cooking op locatie voor een personeelsfeest, cursusdag(en) of andere gelegenheid?

Wij verzorgen complete cateringoplossingen op maat. Bovendien zijn onze gerechten zijn 100% halal en vegan-friendly! Dit maakt het voor iedereen mogelijk om te genieten van Thaise streetfood.

Authentiek en
vers bereid

Onlangs mochten wij de catering verzorgen tijdens de Thaise week bij het Thailand paviljoen op de Floriade Expo 2022. Dit was uiteraard een grote eer voor ons.

Ook op menig festival is YADA Thai Street Food geen onbekende. Zo stonden wij eerder met onze foodtruck op onder andere Connecting Cultures, de BOGOTÁ Midzomernachtmarkt en het Gavi Wine & Beer Festival.

Ons ervaren team zorgt voor een ware smaakbeleving waar men na afloop nog lang over na zal praten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Serving Your New Favorite Meals

Referenties

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Wat hebben wij genoten van de wokgerechten die voor ons werden bereid door YADA!

 

Het eten was heerlijk en goed op smaak – en het was supergezellig. Aangezien iedereen enthousiast was weet ik zéker dat we hier een vervolg aan gaan geven.

Barbara Wilkes

Voor een voorjaarsfeest van ons bedrijf kregen we de tip YADA Thai Street Food met hun foodtruck te vragen om de catering te verzorgen. Dit bleek een super goede keus. Heerlijk eten, vers bereid en alles top verzorgd.

 

Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een leuke en fijne cateringpartner. De foodtruck maakte de aankleding van het feest bovendien extra feestelijk. Veel plezier en eet smakelijk.

Izaäk van der Neut

Op 4 juli hebben we voor onze bedrijfsborrel het eten laten verzorgen door YADA Thai Street Food. Het eten was werkelijk heerlijk en vanuit veel collega’s waren er complimenten.

 

Daarnaast ook voorafgaand goede afspraken met Kevin kunnen maken en erg fijn contact gehad. Voor een vervolg-event zullen wij YADA zeker weer uitnodigen.

Mari Carmen Derks-van der Meulen Ráez

Wat is dit heerlijk! Wij hadden voor een feestje bij ons thuis de foodtruck gereserveerd en vanaf het eerste moment was het contact erg goed. Kevin dacht goed mee waardoor het op de dag zelf prima geregeld was en we niet voor verrassingen stonden.

 

Het was met recht een feestje. Het eten is supervers en Kevin en zijn vrouw Kanlaya (geweldige kokkin!) ontzettend vriendelijk.